jul 17

KeurslagerIk heb deze week gewerkt voor de Keurslager, die een tijdje terug met een nieuw initiatief zijn gekomen, De Buffetkoning.

Na een ietwat moeizame sollicitatie periode (zo heb ik bijvoorbeeld geen ervaring met scherpe messen, om nog maar niet te spreken van de gehaktmachine en andere gevaarlijke apparatuur) kon ik toch aan de slag als productiemedewerker. Uiteindelijk heb ik niet gewerkt met de gehakt machine en heb ik niet een keer een mes vast gehad dus of die angst gegrond was zullen we nooit weten. Lees verder»

mei 3

keurslagerDeze week zal ik doorbrengen bij de Keurslager, niet op de winkelvloer maar in de productie, daar waar de leverworsten worden gemaakt, het gehakt word bereid en de biefstukken op maat worden gesneden.

Naast het (helpen) bedienen van de worsten- en gehaktmachines zal ik als dat nodig is ook bezorgingen doen voor De Buffetkoning, De Cateringkoning, De Saladekoning of De Barbecuekoning