Bevestiging week 23: Vormgever bij Loesje

Deze week zal ik het maandelijkse leden bulletin voor Loesje maken. Ik heb nog nooit iets als dit gemaakt en al helemaal nooit iets dat in zo een grote oplage word geprint.

Waarschijnlijk ga ik ook een dag mee “schrijven”, oftewel brainstormen voor nieuwe Loesje posters. Ik heb dit al een keer gedaan tijdens ‘The road to Copenhagen’ en ik heb er veel zin in dit nog een keer te doen. Daarnaast ben ik ook erg nieuwsgierig naar de structuur en sfeer binnen de organisatie.

Het enige waar ik tegenop zie is twee maal daags anderhalf uur in het openbaar vervoer door brengen.

reacties:

 1. amatrice fille des rues zei:

  Un sérieux bravo au créateur du site internet

 2. bissexuel zei:

  Je publie un commentaire afin de congratuler le webmaster

 3. www.123total.biz zei:

  Suρerbe post : encore սne fois

 4. Jorja zei:

  Your answer lifts the innleligetce of the debate.

 5. http://nikestoreshoesjapan.com/admiral-car-insurance-c-section.html zei:

  Hannah comentou em 17 de agosto de 2011 às 22:42. Juu (já assisti tantos vídeos seus que me sinto íntima hahaha) linda a maquiagem de hoje, viu. Vou tentar fazer o lance do cabelo, já que o meu é repicadinho, deve ficar legal (;

Laat een reactie achter: