Een stukje in de NIVO

Voor veel mensen zal dit wel oud nieuws zijn maar ik stond vorige week in de NIVO (Nieuw Volendam, de lokale krant van Volendam) Ik heb nu pas weer een werkende scanner (met veel dank aan Artie, die zijn oude scanner gratis aanbood!)  dus vandaar dat ik het nu pas kan laten zien.

NIVO

reacties:

 1. Artie zei:

  Ik wens je heel veel plezier met de scanner en ik ben blij dat ik jouw er een plezier mee heb kunnen doen. Verder wens ik je heel veel succes met al je plannen, ik vind ze vernieuwend en veelbelovend. Succes kan en mag dan eigenlijk niet uitblijven. Mocht je voor je scooterrit nog wat kleding (helm, regenbroek etc.) nodig hebben, dan moet je maar even contact met me opnemen.
  Groetjes,
  Artie

 2. Jesse zei:

  @Artie:

  Hartelijk dank voor alles!
  Warme kleding en helmen worden al voor ons geregeld en ik heb zelf ook al het een en ander klaarliggen hier. Evengoed bedankt!

  Jesse

Laat een reactie achter: