Week 13: Redactielid FHM

FHM logoTijdens mijn eerste dag (maandag) werd er druk rond gebeld, dinsdag was een barbecue gepland en er moest nog het een en ander geregeld worden. Op deze barbecue kwamen ook een aantal buurmeisjes. (FHM houd ieder jaar een verkiezing op zoek naar Nederlands mooiste buurmeisjes) Wie er allemaal kwam was nog een beetje onduidelijk want ze waren pas net uitgenodigd. De barbecue specialist moest nog worden geregeld, en er werd nog een camper busje gehuurd om als decor te dienen voor een fotoshoot met de buurmeisjes. Prachtig dat er zo vegroepsfotoel op het laatste moment geregeld word en dat het uiteindelijk allemaal nog goed komt ook!

Tijdens de barbecue kreeg ik plotseling een telefoon tegen mijn oor aan gedrukt, of ik met een camera overweg kon en of ik morgen beschikbaar was. Tijdens een interview en fotoshoot met Fedja van Huet zou ik dan een beetje “achter de schermen” materiaal filmen. Ik wist niet meer meteen welk gezicht bij de stem aan de andere kant van de lijn hoorde maar mijn baas vond het blijkbaar goed dat ze 100 sexiestmij een dag zouden missen en dat was voor mij genoeg om ja te zeggen. Even later hoorde ik dat ik gesproken had met een collega van de Esquire, de FHM en de Esquire delen een etage in hetzelfde gebouw en werken wel eens samen met dingen als dit. Dus ik heb deze week eigenlijk voor twee bedrijven gewerkt!

Tussen al deze leuke extra’s door heb ik ook nog een banner (hier rechts) en een tijdelijke pagina voor FHM’s 100 sexiest gemaakt. De afwisseling tussen het “normale” bureauwerk en alle leuke bonusjes maakt dit echt een top baan. Je zal dan wel eens wat later thuis zijn door een barbecue of een fotoshoot maar dat is een kleine prijs voor zulk afwisselend werk.

Hieronder zie je mij in het blad:in blad

Laat een reactie achter: