Bevestiging week 17: Multimedia Vormgever Film1

Mijn eerste stage als webdesigner was bij Film1 (je kan hier mijn stageverslag nog vinden) toen ik daar werd aangenomen heette het bedrijf nog filmfocus, ik geloof dat ik er nog geen drie werken werkte toen bekend werd dat film1 filmfocus wilde overnemen.
Pas nadat ik ben weggegaan zijn ze verhuist naar het hoofdkwartier van Film1. Dit is waar ik tijdens een bedrijfsfeestje in gesprek met mijn baas de openbaring had dat een jaar lang iedere week ergens anders werken miscchien wel haalbaar was. Alleen al om die bedrijfskantine terug te zien heb ik enorm veel zin in deze week.

Film1 logo

Mijn eerste stage als webdesigner was bij Film1 (je kan hier mijn stageverslag nog vinden) toen ik daar werd aangenomen heette het bedrijf nog FilmFocus, ik geloof dat ik er nog geen drie werken werkte toen bekend werd dat Film1 FilmFocus wilde overnemen.

Pas nadat ik ben weggegaan zijn ze verhuist naar het hoofdkwartier van Film1. Dit is waar ik tijdens een bedrijfsfeestje in gesprek met mijn baas de openbaring had dat een jaar lang iedere week ergens anders werken misschien wel haalbaar was. Alleen al om die bedrijfskantine terug te zien heb ik enorm veel zin in deze week. daarnaast ben ik erg nieuwsgierig hoe de sfeer van FilmFocus de verhuizing naar het grotere bedrijf heeft overleefd.

Laat een reactie achter: