Bevestiging week 16: Gastheer GVB

gvb + ovchipVia studentenwerk.nl kan ik aan de slag als gastheer voor het GVB (gemeentelijk vervoers bedrijf, verzorgt de tram, metro en stadsbussen in Amsterdam.)

Voor deze klus sta ik op verschillende metro stations (27 augustus gaan de poortjes hier dicht en kan je dus alleen nog maar met een OV-chipkaart reizen!) om aan reizigers uit te leggen hoe de OV-chipkaart werkt.Ik heb een training gehad over de OV-chipkaart dus de meeste vragen zou ik moeten kunnen beantwoorden. Als jij er nog vragen over hebt laat dan hieronder een reactie achter en ik zal proberen hem te beantwoorden!

reacties:

 1. Frennek zei:

  Hoe bevalt dat leven als OV-Chipendale nou? Bwahahaha

 2. Mike zei:

  Hey ik werk nu ook al gastheer bij het GVB. Misschien komen we elkaar nog wel eens tegen ;)

 3. Marion zei:

  Dag Jesse
  Kun je zo’n OV- chipkaart ook in Volendam kopen? En waar kun je hem opladen?

  Groeten Marion Schokker

 4. Jesse Kester zei:

  @Marion:
  Waar je de OV-chipkaart in Volendam kan kopen weet ik niet zeker, bij Deen de Stient en Deen het Havenhof kan je kaart opladen, waarschijnlijk kan je daar ook een anonieme kaart kopen.

  Een anonieme kaart is prima als je niet zo veel reist. Alleen als je wilt reizen met korting (kinderen van 4 tot 11 en 65 plussers) of wilt reizen met een abonnement heb je een persoonlijke OV-Chipkaart nodig.

  Als je een persoonlijke OV-Chipkaart wil kan je die hier bestellen.

  Iedereen die reist heeft zijn eigen kaart nodig, dus je kan niet met twee personen op een kaart reizen, je kan wel een anonieme kaart uitlenen aan een vriend terwijl jij reist op een andere kaart, dat kan dan weer niet met een persoonlijke kaart.

  Hopelijk ben je zo een beetje geholpen.

Laat een reactie achter: