Week 10: Inpakker en magazijnmedewerker Attitude Holland

logo
Nadat ik er bij NBC van Roemburg en Pneuman achter was gekomen dat ik niet goed ben in geestelijk saai werk had ik mezelf voorgenomen om dat soort werk niet meer te gaan doen. Toen kwam de mogelijkheid om te werken bij Attitude Holland een postorder bedrijf voor alternatieve doelgroepen (punk-rock-skate-gothic-metal-cult) dus dat zou niet snel saai worden.

Toch leken mijn eerste klussen hier weer behoorlijk saai te worden. Eerst kreeg ik een paketje met betalingsbevestigingen, dit was een lijst met een order nummer nog wat andere gegevens en een betalingsnummer, hier moest ik een klant nummer bij noteren uit de database. Het was dus order nummer opzoeken, klantnummer noteren, ordernummer opzoeken, enzovoort… Dit pakketje was ongeveer 20 A4tjes met ieder ongeveer 50 betalingen.

Betalingen Doorvoeren

Toen ik dit eindelijk af had was er nog een soortgelijke klus. De producten in het magazijn waren geherordend en nu moesten ze in het computersysteem allemaal bijgewerkt worden. Uiteindelijk nam dit zoveel tijd in beslag dat ik niets meer voor de vormgeving heb kunnen doen. Gelukkig waren er ook nog andere dingen te doen, zo heb ik geholpen met inpakken en er voor gezorgd dat het “kloppen of schreeuwen, de bel is stuk” briefje weg kon door en nieuwe bel te installeren.

InpakkenVooral het helpen met inpakken was erg leuk (een mooi voorbeeld van werk dat voornamelijk lichaamlijk repeterend is) Op de laatste dag moest er erg veel verstuurd worden en zijn we met 4 mensen de hele dag op volle snelheid bezig geweest met het inpakken, alles moest klaar zijn voordat de postbode het kwam ophalen. Uiteindelijk is het niet gelukt alles af te hebben maar nadat de postbode was geweest hebben we het nog afgemaakt om het zelf nog langs het postkantoor te brengen.

Een van de leukste dingen hier is de informele en gezellige werksfeer. Iets wat daar goed aan bijdraagt (en dat raad ik ieder bedrijf aan) is dat er een tostie grill en brood en beleg van de zaak aanwezig is. Dit maakt de anders al gezellige pauze nog beter!

reacties:

 1. refrigerator repair Slidell zei:

  Hello, this weekend is good in support of me, because this point in time i am
  reading this great educational article here at my home.

 2. im dieting and exercising but not losing weight zei:

  The hormone Leptin is just not new drug going to the market or some new supplement that promises you unlimited fat loss with the
  flick of your respective fingers. Dieting is about breaking habits and learning brand new ones,
  which doesn’t come naturally at all. Vomiting could happen to a person with sufficiently strong stomach upset.

 3. Fidelia zei:

  Inzwischen ist bekannt, dass Zucker im Übermaß in der Tat wie eine Droge wirkt:
  Zucker aktiviert das Belohnungszentrum und führt zur
  Ausschüttung von Glückshormonen.

 4. Jaqueline zei:

  Am Ende eines Nutzungszeitraums von insgesamt 6 Wochen hatte ich
  4,5 kg Gewicht verloren.

 5. Darlene zei:

  Or, leur courbe est très importante car elle structure le regard et donne au visage son équilibre.

 6. Freddy zei:

  Ma soeur a perdu 24Kilos en un peu moins de trois mois et
  cela fait huit mois que son poids est stable.

 7. Kerstin zei:

  Merci à ses ingrédients puissants, Phen375 vous aidera à
  perdre jusqu’à cinq livres dans la première semaine.

 8. Berniece zei:

  Pour éviter le risque très rare de formation d’anticorps anti toxine qui rendraient les
  injections inefficaces, un délai de 3 mois minimum doit
  être respecté entre chaque séance.

 9. Stacey zei:

  Sounds like you could make a good split-top bench with 2 slabs- I think that is what I would be undertaking if I had the option between 4×10 slabs
  or 2×4s.

  Feel free to surf to my blog post … how to build
  a workbench fallout 4, Stacey,

Laat een reactie achter: