Week 9: Productie medewerker Keurslager Runderkamp

KeurslagerIk heb deze week gewerkt voor de Keurslager, die een tijdje terug met een nieuw initiatief zijn gekomen, De Buffetkoning.

Na een ietwat moeizame sollicitatie periode (zo heb ik bijvoorbeeld geen ervaring met scherpe messen, om nog maar niet te spreken van de gehaktmachine en andere gevaarlijke apparatuur) kon ik toch aan de slag als productiemedewerker. Uiteindelijk heb ik niet gewerkt met de gehakt machine en heb ik niet een keer een mes vast gehad dus of die angst gegrond was zullen we nooit weten.

gehakt afwegenTijdens het afwegen van kant en klaar maaltijden kwam het gesprek op de vergadering van vanmiddag, daar kon ik ook wel bij aanwezig zijn. Misschien dat ik vanuit mijn studie nog wat voor de website kon betekenen. Na de vergadering (met oefeningen als: je hebt een oneindig budget en wil De Buffetkoning van de markt concurreren, hoe doe je dit?) had ik gelijk een nieuwe taak, zorgen voor video op de site.

jesse schrobberEn voor mijn laatste taak op de laatste dag mocht ik met een vat sop en een bezem de vloer én de muren schrobben. Misschien had ik er iets te veel lol in maar hoe vaak krijg je nou de kans om binnenshuis met een tuinslang in de weer te gaan? De lol werd wel een beetje gedrukt doordat ik de telefoonhoek en de insealmachine droog moest houden (nogal logisch) dit moest achteraf met een doekje gedaan worden.

Een reactie:

  1. www2.bloomiq.com zei:

    It’s actually very complex in this busy life to listen news on TV, thus I simply use
    the web for that purpose, and get the most recent information.

Laat een reactie achter: