Bevestiging week 7: Verkoop researcher bij Pneuman

Pneuman logo

Deze week zal ik bij Pneuman werken. Pneuman is een van de grootste producenten van onder andere, brandmeldpanelen. Wanneer er in een groot gebouw een brandalarm af gaat is het natuurlijk erg handig als je weet welke brandmelder rook heeft opgemerkt, met een goed brandmeldpaneel kan je dit in een oogopslag zien.
 

Voorbeeld paneelMomenteel worden er voorbereidingen gemaakt voor een actie. Klanten met een oud paneel (ongeveer tussen de 8 en de 15 jaar oud) kunnen een nieuw paneel krijgen tegen een aantrekkelijke korting. Deze bedrijven (het zijn er ongeveer 5500) staan in het klantenbestand vaak  alleen met een bedrijfsnaam vermeld (veel van de panelen worden gëinstalleerd wanneer het gebouw nog maar net staat.) Het word mijn taak deze bedrijven op te bellen en er achter te komen wie de persoon is die verantwoordelijk is voor de aanschaf van een nieuw besturingspaneel. Zo kan de komende mailing gericht worden verstuurd.

reacties:

 1. android apps january 2014 zei:

  Thanks for a marvelous posting! I quite enjoyed reading
  it, you can be a great author.I will remember to bookmark your blog and will often come back at some point.
  I want to encourage yourself to continue your great
  job, have a nice weekend!

 2. cheap china jersey zei:

  Elite/throwback/authentic/replica cheap chinese jerseys for you,access our site by click: cheap china jersey

Laat een reactie achter: