Apr 8

Mijn allereerste baan van een week was bij Full Motion, het grootste deel van de tijd zijn we bezig geweest met het maken van sketches voor het zelf bedachte programma Kets. Dit is uiteindelijk (nog) niet uitgezonden en de sketches zijn op de plank blijven liggen. Een sketch was echter al wel helemaal af en heeft pas zijn weg naar Youtube gevonden: Lees verder»

Nov 13

Voor veel mensen zal dit wel oud nieuws zijn maar ik stond vorige week in de NIVO (Nieuw Volendam, de lokale krant van Volendam) Ik heb nu pas weer een werkende scanner (met veel dank aan Artie, die zijn oude scanner gratis aanbood!)  dus vandaar dat ik het nu pas kan laten zien. Lees verder»

Apr 21

Eind resultaat

In week drie heb ik de webwinkel gemaakt voor een startend bedrijfje, nu een paar weken later zijn alle producten gefotografeerd en zijn op de site de laatste probleempjes opgelost dus de website is geopend! Neem snel een kijkje op www.trakteerenmeer.nl!

Trakteer en meer maakt traktatiepakketen voor op kinderfeestjes en om op school uit te delen. De pakketten kunnen worden opgehaald en gebracht in Almere, daarbuiten kan het eventueel ook opgestuurd worden.